Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων

Εξοικονόμηση χρόνου

Η αυτοματοποίηση που επιτυγχάνεται με τις εφαρμογές εξοικονομεί χρόνο όχι μόνο γιατί αντικαθίσταται  οι χειρόγραφες εργασίες, αλλά και γιατί επιταχύνεται η αναζήτηση των δεδομένων, καταργούνται οι άσκοπες μετακινήσεις του προσωπικού και ο επιχειρηματίας ελέγχει, πλέον, όλους τους τομείς της επιχείρησης από μία ενιαία λύση. 

Καλύτερη συνεργασία

Εισάγονται σύγχρονες πρακτικές στην επικοινωνία του προσωπικού που ενθαρρύνουν την ψηφιακή συνεργασία. Οι πληροφορίες αντλούνται και διαχέονται σε πραγματικό χρόνο, τόσο αυτοματοποιημένα που κυριολεκτικά τα όποια ανθρώπινα λάθη εκμηδενίζονται. Το προσωπικό γίνεται πιο παραγωγικό και πιο αποτελεσματικό.

Image
Image

Φορολογική συμμόρφωση

Η ΑΑΔΕ εισήγαγε τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myDATA. Οι εφαρμογές PRISMA Win υποστηρίζουν άψογα την Ηλεκτρονική τιμολόγηση και τα Ηλεκτρονικά Βιβλία της ΑΑΔΕ. Εξασφαλίζουν φορολογική συμμόρφωση και σύννομη λειτουργία με ό,τι ισχύει σήμερα, ενώ προσαρμόζονται έγκαιρα σε κάθε αλλαγή που θα έρθει.

Διαχείρηση πληροφοριων

Ξεχάστε την πολυπλοκότητα στην εύρεση της πληροφορίας. Οι εφαρμογές διευκολύνουν τη ροή των πληροφοριών μεταξύ στελεχών και ομάδων της επιχείρησης και προσφέρουν ένα μεγάλο αριθμό αναφορών που εξασφαλίζουν σωστές και έγκαιρες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Απλές και σύνθετες εργασίες on premises ή as a service

Παραγγελίες, Εισπράξεις, Απογραφές και Τιμολογήσεις συνεχίζουν να εκτελούνται από το smartphone ή το tablet σας, χωρίς να περιορίζονται μόνο εντός επιχείρησης! Εξασφαλίστε τα δεδομένα σας και ανεβάστε στο cloud μόνο τις πληροφορίες εκείνες που επιθυμείτε να προβάλλονται στις φορητές συσκευές όταν βρίσκεστε εκτός επιχείρησης.

Εμπειρία πελάτη

Οι πελάτες σας έχουν εξοικειωθεί με τη χρήση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών. Οι εφαρμογές απογειώνουν την εξυπηρέτηση που τους προσφέρετε. Τι προτιμούν; Πόσο ξοδεύουν; πότε; Στην οθόνη σας έρχονται όλες οι απαντήσεις αμέσως και με ελάχιστα κλικ! Εκμηδενίστε τις αποστάσεις και ξεπεράστε τα εμπόδια στην επικοινωνία και στις πωλήσεις με λύσεις e-commerce, απομακρυσμένης διαχείρισης, φορητής τιμολόγησης κ.ά.

Image
Image

Επεκτασιμότητα

Κάντε περισσότερα με extra διαχειρίσεις (modules). Για να καλυφθούν οι ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων  επιπλέον διαχειρίσεις (Module) που προστίθενται στις Prisma WIN εφαρμογές και προσφέρουν εξειδικευμένες δυνατότητες.

Computer Works

Επικοινωνία