Ταμειακά Συστήματα

ICS TOP II

Ταμειακή μηχανή ICS TOP II

Φορολογική ταμειακή μηχανή για όλες τις επιχειρήσεις. Διαθέτει 20 τμήματα και ηλεκτρονικό ημερολόγιο. Εκδίδει απόδειξη σε 8 γραμμές 28 χαρακτήρων και εκτυπώνει γραφική παράσταση στην αρχή και το τέλος της απόδειξης. Συνδέεται με Η/Υ, ζυγαριά, scanner, card reader και εξωτερικό πληκτρολόγιο. Διατίθεται σε 6 χρώματα: λευκό, μαύρο, μπλε, μπορντό, κόκκινο, ασημί.

ICS i30

Ταμειακή μηχανή ICS i30

Φορολογική ταμειακή μηχανή με αυξημένες δυνατότητες. Υποστηρίζει 10 τμήματα και ηλεκτρονικό ημερολόγιο. Λειτουργεί με ρεύμα και μπαταρία (προαιρετικά). Συνδέεται με όλα τα εμπορικά προγράμματα της αγοράς. Λειτουργεί και με εξωτερικό πληκτρολόγιο USB, εκδίδει τιμολόγια και με αναγραφή σχολίων. Διαθέτει δύο θύρες RS232 για σύνδεση με PC, Scanner, ζυγαριά, εξωτερικό πληκτρολόγιο, αναγνώστη καρτών 'Card Reader'.

Algobox Net II

Φορολογικός μηχανισμός Algobox Net II

Φορολογικός μηχανισμός Algobox Net II. Συμβατότητα με όλα τα λειτουργικά συστήματα όπως Dos, Windows, Unix καθώς και με stand alone και web-based εφαρμογές. Επικοινωνία Τύπου Α και Τύπου Β. Τριπλό interface USB, SERIAL, LAN.

ICS MAXIREST

Ταμειακή μηχανή εστιατορίου ICS MAXIREST

Φορολογική ταμειακή μηχανή εστιατορίου με αυξημένες δυνατότητες. Διαθέτει 50 τμήματα με περιγραφή έως 32 χαρακτήρες. Συνδέεται με 16 εκτυπωτές κουζίνας και διαχειρίζεται τιμολόγηση για 1.000 πελάτες με τα πλήρη στοιχεία τους (ΑΦΜ, επωνυμία,διεύθυνση ΔΟΥ, τηλ, κλπ). Υποστηρίζει εύρεση ισοτιμίας με ξενο νομισμα και έχει δυνατότητα αποθήκευσης 30 διαφορετικών περιγραφών για σχόλια παραγγελίας. Χρήση και σαν αριθμομηχανή. Διατίθεται σε 2 χρώματα: λευκό, μαύρο.

ICS MICRO II

Ταμειακή μηχανή ICS MICRO II

Φορητή Φορολογική ταμειακή μηχανή που λειτουργεί με μπαταρία και με ρεύμα. Υποστηρίζει 10 τμήματα με περιγραφή έως 28 χαρακτήρες και ηλεκτρονικό ημερολόγιο. Συνδέεται με Η/Υ και με όλα τα προγράμματα της αγοράς. Ιδανική για υπαίθριο εμπόριο. Διατίθεται σε 2 χρώματα: λευκό και μαύρο και με τσαντάκι μεταφοράς προαιρετικά.

Computer Works

Επικοινωνία